Eleganta, siguranta, bun gust - Alege DasoCado - Restaurantul tau de nunta Targoviste
Nunta, Botez sau Petrecere ? Garantam o petrecere reusita indiferent de eveiment

Eleganta si bun gust

Detalii

Meniu Evenimente

Detalii

Rezerva a un eveniment

Detalii

Salon Nunta Targoviste

Salonul de nunti Daso Cado Wedding Castile & Events din Targoviste, situat in cartierul Priseaca, intr-un cadru plin de verdeata, restaurantul nostru isi propune sa va depaseasca asteptarile privind urmatorul eveniment important din viata dumneavoastra sau a companiei pe care o reprezentati. Pentru aceasta va punem la dispozitie locatia noastra cu o capacitate de maxim 200 locuri la interior si nelimitat la exterior si o echipa de profesionisti cu experienta in organizarea unor evenimente de neuitat, toate intr-un mediu ambiental perfect.

Daso Cado Wedding Castile & Events ofera: organizare mese festive, nunti, cununii, botezuri, aniversari, petreceri private, corporate, onomastice, receptii. Bufet suedez si alte evenimente.


RESTAURANT NUNTA TARGOVISTE

Salonul de nunti DasoCado Targoviste va asteptata cu drag pentru a ne bucura impreuna aici la cele mai frumoase evenimente din viata Dumneavostra. Daca organizati o nunta, un botez sau orice alt gen de petrecere, salonul DasoCado din Targoviste este alegerea perfecta.
Sus